Тобі

мої вікна
кимось
всі обціловані
я боюся
торкатися їх
бо
може там
і твоя слина
а я
боюся
спогадів про тебе
вони пролазять
в горло
і застрягають там
навязливим
бажанням
подзвонити
тобі
тобі
тобі
о дідько
алло
привіт
це
...
я

7 коментарів

Анна Пелех
а що ж далі?
Ірина Тригуб
ооо… це вже зовсім інша історія)
Володимир Вакуленко-К.
Певно таки повертається час мені тепліти. Тема любови заїжджена але зробити це непримусово, не банально і справжньо… Ти це зуміла і нічого не добавляй. Вірш отримує від мене статус шедеврального. Дякую за приємну і досконалу поезію:)
Алька Ситар
Пане Володимире, Ви не перестаєте мене дивувати. Ваша думка до цього вірша — свідчення того, що Ви не вішаєте ярлики на людей. Спасибі за це :)
Володимир Вакуленко-К.
Якщо поезія якісна я кажу про це. З творчистю авторки я ознайомився саме на цьому блозі — тепер от перепостюю її вірші на свій ФБ.

До речі. скажи прикольно. Я просто пофлудив, на кшалт дурня поваляв, але скілько злості у попсовиків тепер стосовано мене. Он мінусами кишить:) Мене пруть їхні таргани — для відомої людини, у якої дурна слава вічного скандаліста типу буде цікавити рейтинг? Смішно. я в сучасности живу. Иноді хочу читати, иноді хочу пофлудити, иноді поматюкатися, а иноді і драпу пихнути. Таке житіє — я панк навіть не в переконанні. я просто народжений ним бути. А дурна слава лише прикрашає панків, тим пак коли я офіційно названий найскандальнішим поетом України. Я не стелюся ні перед редакторами ні перед спонсорами. заслужене можу сказати будь кому не хвилюючись за наслідки. в принципі шрами мене дійсно прикрашають:) І все-таки рекомендую після мого коментаря повернутися знову до теми поезії. Иноді самого бісить. що не на ту тему флуд.
Алька Ситар
Остання ремарка і далі по темі :) я сама Вам мінуси не раз ставила, бо Ви, чесно, перегинали палку і окремі Ваші коментарі дійсно образливі. Стосовно стелитися перед редакторами і спонсорами, то це одне, але ж зовсім інша справа — «попускати» і принижувати отут людей, яких Ви навіть не знаєте. Мені шкода, що Ви вважаєте, що цей сайт не для Вас. Моя думка — якраз навпаки. Ви зараз — адекватний користувач, цікавий і, якщо бути відвертими, АБСОЛЮТНО непередбачуваний. Але те, що Ви робили раніше, викликає в мене обурення. Добре, що Ви просто флудили…
Алька Ситар
і спасибі за відвертість
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте